Vår eller vinter

I går ble det en fin uteværsdag. Vindstille og sol om enn ikke temperaturen ble noe særlig å skryte av. Men innmed veggen på verandaen varmet sola godt. Nå dukker det opp blomstrende krokus i flere bed og faktisk blomstra det en primula ett sted krokus bare såvidt stakk opp fra jorda. Må være en ekstra utålmodig primula. Idag våkna vi til ett godt snødekke, og det er så kaldt for tiden at det fremdeles i ettermiddiag ligg att nysnø på verandaen. Så det snur fort i hagen. To bilde av samme krokusgjeng, ett vårlig fra i går og så vinter da det smelta fram att utpå dagen idag: Vårlig 300x267 Vår eller vinter Vinterlig 300x210 Vår eller vinter

4 comments to Vår eller vinter

 • Været skifter, april er ikke til å stole på. Her er det meldt -4 grader i natt. Varselet for resten av uken er ikke særlig bedre, temperatur mellom 0 og 5 grader og regn/sludd. Tid for å fyre i ovnen igjen.

  Håper du får en fin uke, kanskje været blir bedre hos dere.

 • Erna Kari

  Vedfyring gjør like bra for sjela en hustrig julidag som kald midtvinter. Jeg har parkert en solseng i drivhuset og idag var det faktisk over 20 grader der hele dagen. Selv med åpen dør innimellom. Så blir sydentrangen for stor har jeg muligheten, det er stadig vekk en sol innom og varmer opp drivhuset.

 • Ja ikke godt å si om det er vinter eller vår. men jeg holder nå en knapp på vår, da det er det jeg ønsker mest.

 • Erna Kari

  Sannsynligvis bra vær i morgen, så får ta en dag om gangen. Var varmt i drivhuset i ettermiddag. I dag såg jeg snurten i den gule våririsen også. Den fotogarferte jeg 15 mars ifjor.

Legg igjen en kommentar

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Opp…

Arkiv

Translate

  Translate from:

  Translate to: