Storm igjen

Værmeldinga sa igår at vi skulle få bare vanlig drittvær i dag, men jammen kom det for fullt her og. Og flo og store vannmengder mot land. Så denne gangen var det båtberging av båtene som allerede før første stormen var dratt på land, nå kom sjøen etter på land. For kjentfolk som har vært i «Naustet» så ser dere på bildet at det er forskjell på vannivå fra finværsdager:

Høy vannstand
Når det blir uvær går Bodøfolk søndagstur på moloen, rene folkevandringa idag:

Moloen i Bodø
Dagens hagearbeid ble høsting av paprika på ei plante som for lengst var berga inn i hus:
Paprikaplante som har produsert bra i sommer
Største paprikaen hang på en annen plante og den veide 190 gram. Tror det var årets største, selv om jeg ikke har veid noen før. Dagens vær var litt i kontrast til i går. Det var en god dag for hagearbeid, dvs inntaking av georgineknoller.

Her er soloppgangen lørdags morgen:
Soloppgang på Alstad

2 comments to Storm igjen

  • Tenk å få oppleve sjøen slik som på det ene bildet. Det er da jeg gjerne ville bodd der !!!

  • Sein med å kommentere, men jeg bruker altfor mye tid til finpussing på sidene. (O) Og for det andre så liker jeg ikke høststormene eller rettere sagt høstværet lenger. :-( Men i utgangspunktet var det nettopp slike ting, som gjorde at jeg bosatte meg i Bodø. :-P

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv