Storm igjen

Værmeldinga sa igår at vi skulle få bare vanlig drittvær i dag, men jammen kom det for fullt her og. Og flo og store vannmengder mot land. Så denne gangen var det båtberging av båtene som allerede før første stormen var dratt på land, nå kom sjøen etter på land. For kjentfolk som har vært i «Naustet» så ser dere på bildet at det er forskjell på vannivå fra finværsdager:

053 500x332 Storm igjen
Når det blir uvær går Bodøfolk søndagstur på moloen, rene folkevandringa idag:

128 600x398 Storm igjen
Dagens hagearbeid ble høsting av paprika på ei plante som for lengst var berga inn i hus:
153 520x600 Storm igjen
Største paprikaen hang på en annen plante og den veide 190 gram. Tror det var årets største, selv om jeg ikke har veid noen før. Dagens vær var litt i kontrast til i går. Det var en god dag for hagearbeid, dvs inntaking av georgineknoller.

Her er soloppgangen lørdags morgen:
027 600x398 Storm igjen

2 comments to Storm igjen

  • Tenk å få oppleve sjøen slik som på det ene bildet. Det er da jeg gjerne ville bodd der !!!

  • Sein med å kommentere, men jeg bruker altfor mye tid til finpussing på sidene. (O) Og for det andre så liker jeg ikke høststormene eller rettere sagt høstværet lenger. :-( Men i utgangspunktet var det nettopp slike ting, som gjorde at jeg bosatte meg i Bodø. :-P

Legg igjen en kommentar

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Opp…

Arkiv

Translate

    Translate from:

    Translate to: