Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Blomsterplukking | Erna Kari sin hjemmeside

Blomsterplukking

I natt våkna jeg av det som måtte vært stor nedbørsmengde på kort tid. Var minst to slike kraftige regnfall som hørtes godt gjennom åpent vindu.  Ellers sov jeg godt i regnværet. Idag gløtta sola fram så lenge att jeg vart fristet ut for å se om det var noen pene blomster i behold.  Det meste er prega av vind og regn i mengder, men det var nok pene til noen buketter . Jeg fann stokkrose, georginer, nellik, kjempeverbena, ringkrage, poppelrose, valmuer, løvemunn, prikklokke og selvfølgelig ringblomst, som alle fikk lov til å bli med inn. Ellers blomstra kokardeblomsten pent, tåler regn, men den står så dårlig i vase. Dianthus plumarius, fjærnellik er sådd i år og skal være flerårig.   Den har tålt høstværet godt og det kommer stadig nye  blomster:

Nellik

Kongslys blomstrer også, men jeg fann ut at de pynter best opp ute.  Stemor og fiol er frodige i blomstringen nå, både de som ble klipt ned i sommer etter første blomstring og de som er selvsådd og kom sent i gang. Det titter fram fioler både her og der utpå sommeren. Snart kommer frosten?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv