Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Uventet funn i hagen | Erna Kari sin hjemmeside

Uventet funn i hagen

At det dukker opp litt av hvert som jeg ikke hugser at jeg har sådd, er vanlig.  Men denne fisken i en nyvasket båt som ligg i bakkant av tomten i påvente salg, var litt overraskende.  Naboen ble mistenkt, men vi fann ut at de var reist avgårde på fjellet før at dette skjedde. Mistenkte nr 2 (Vigdis) er visstnok på ferie langt avgårde. Så eneste utveg ble at en fugl har vært slepphendt.  En fiskebok ble studert fra fra ende til annen, og konklusjonen vår er at denne 15 cm lange fisken (ganske død) er en Rundhalet langebarn (Anisarchus medius) Aldri hørt om den før, eller sett noe lignende.

Rundhalet langebarn

 
Noen bedre forslag?

2 comments to Uventet funn i hagen

  • Det var et spesielt funn kan man si.

  • Erna Kari

    Vi spekulerte en stund, og mistenkte noen for et pek. Men når spøkefuglene ferierer må man mistenke sjøfuglene. Men vi sleit for å finne en mulig fisk. det er mye man ikke vet noe om. :))

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv