Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Noen er stilig i regnvær også | Erna Kari sin hjemmeside

Noen er stilig i regnvær også

Jeg er inne  (og mistrives) i regnvær. Lurer på hva som vil være å se i hagen når været blir litt mer på rettsiden ( er ikke så godt vant med været her).  Nå er det tulipantid og tulipaner har den fordelen i forhold til krokus, at de også kan se bra ut i regnvær.  Noen eksemplarer på det og en valmueknopp tilslutt:

Står og venter på sol

nesten stiligere når den lukker seg igjen

Valmueknopp fungerer som vannkopp

2 comments to Noen er stilig i regnvær også

  • Flotte bilder, artig bilde av valmueknoppen med den tørste myggen på. Vi håper på litt bedre vær snart, 4 grader og 18 inne i stua om morran er ikke noe særlig på denne tida av året. Sørpå grøsser de ved 12-13 grader og synes det er kaldt, her hiver vi nesten på oss shortsen ved den temperaturen… :-)

  • Erna Kari

    Når det blir 12-13 grader så er det solingsvær i bikini, hvis kulingen holder seg unna. B-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv