Sultne fugler

Jeg forlangte vasking av kjøkkenvinduet for det var vanskelig å se hva slags fugler som var på besøk.  Da ble vinduet så rent at det gikk an å fotografere gjennom det også.  Fuglematerne er rett utenfor inngangsdøra så det er vanskelig å få tatt bilde ute, dei blir redde når vi åpner døra.

Kjøttmeisen må ta til takke med nøtter, for han kommer ikke til solsikkefrøene i kamp med grønnfinkene.

Må ta til takke med nøtter

Grønnfinkene er sjefene på solsikkefrøa

bare frø til de nederste hullene

Skremt vekk, vinneren får hull med mat.

Ellers er det dompap, bokfink, gråsisik og svarttrost som er innom og spiser. Idag såg jeg at eplene på prydepletret kom til nytte også, for der hoppet det rundt en ivrig sidensvans og forsynte seg av bittebittesmå epler.

3 comments to Sultne fugler

  • Koselige fuglebilder!
    Mine vinduer gir også et ganske «grumset» utsyn akkurat nå. Kanskje det hjelper å forlange vasking? Jeg tror vel ikke det, men det går jo an å prøve seg.
    Ha en fin uke!

  • Erna Kari

    Her i huset er det vanlig at behovet for vindusvask er påtrengende når sola kommer tilbake. Ofte pga av saltlag på vinduene. Og jeg forlanger ikke vasking før både mann og barn er enig i at det trengst. :-bd Da er det lettere å få det gjort, og nå er det mye sol her og lett å se behovet for å se ut.

  • Nydelige fugler. Så koselig å ha sånne rett utenfor kjøkkenvinduet sitt da.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv