Sommer på alle kanter

Skal ikke klage på været selv om det har vært skodde eller overskya i tre dager, men når det først skulle bli litt hustrig (særlig med skodde) så kunne det kommet noe nedbør også.  Det er fremdeles farlig tørt og i morgen kommer solen igjen for en stund (sier værmelderne).  Regnbygene som er kommet i de siste ukene har falt lokalt rundt omkring, men ikke her. :smirk2_ee:

Siste tulipanen fikk klippet av blomsten idag, det er litt langt utpå sommeren for tulipanblomstring. Rosene blomstrer og de fleste sommerblomstene er kommet i blomst. Riddersporene er på sitt flotteste nå, det blir normalt august før de blomstrer. En rose som tydeligvis liker tørr sommer er denne bak i hagen, den har jeg sldri sett flottere:

buskrose 800x600 300x244 Sommer på alle kanter

Rugosarose Robusta

rosebusk2 800x600 300x204 Sommer på alle kanter

Robusta er en enkel rose som ofte fremdeles blomstrer i oktober

Siden jeg sår mange sommerblomster hvert år får jeg presentere to som er nye for meg i år, og som har innfridd kravene mine :thumbup_tb:

019 800x600 300x199 Sommer på alle kanter

Silkeatlasblomst (Clarkia amoena)

005 800x600 300x199 Sommer på alle kanter

Sommerasters Silvery Blue

Atlasblomsten ble mer hengende enn jeg hadde tenkt, men det ble oppdaget før planting slik at den fikk plass i verandakassene og kan henge det den vil. Atlasblomsten fins i flere farger.
Sommerasters er jeg glad i fordi den er så holdbar i vase og kan stå inne i uker.

1 comment to Sommer på alle kanter

Legg igjen en kommentar

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Opp…

Arkiv

Translate

    Translate from:

    Translate to: