Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'brusexmi'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Solnedgang | Erna Kari sin hjemmeside

Solnedgang

Vi har fine solnedganger etter at det er slutt på midnattsola. Mannen tok en fotograferingsrunde på nordsida av Bodø i gårkveld. For lokalkjente så er bildet tatt på Mjellestranda litt etter midnatt.

solnedgang2

Solnedgang på Mjelle

Nå ble det fint vær ikveld også og mann og datter dro avgårde til Mjelle.  Denne gang på leting etter fine steiner.  Det har vært varmt vær i dag (over 15 grader) men solen har vært stort sett fraværende helt til ikveld når ho er borte fra hagen her. :?

Nå kom det akkurat to sandblåste inn døra. Det hadde vært fem vindkast på Mjelle som kom fulle med sand. Det var visst berre å snu ryggen til og håpe det beste. Men det var behov for å få sand ut av håret nå. Noen stein ble det også på datteren, så da var målet med turen i boks. Håper det ikke ble for mange, det er noen steiner i huset fra før. :rolleyes_wp:

2 comments to Solnedgang

  • Æ længta ofte utover til Mjelle….. Har faktisk aldri vært der, men sangen er bare helt nydelig. Og når jeg ser bildene dine, så skjønner jeg at han ble inspirert til å skrive en så flott sang.

  • Erna Kari

    Sangen er nydelig og Mjelle er en fantastisk plass. Tror jeg har vært der i all slags vær, fra den nydeligste sommerdag til vinter i full storm. Like fasinerende begge deler. Dessverre er jeg ikke lenger i stand til å komme ut til stranden, men minnes med glede alle stunder der, ikke minst en storslagen konsert. :D

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv