Årets første agurk

Lyspunkter er det, årets første agurk (i drivhuset) ble fortært idag. :lol: Ellers er det kaldt, vått, grått og vindfullt. Innimellom går det an å ta en snartur ut og litt blomster er det alltids. Mens vi venter på bedre vær, så får en nyte de som tross alt tåler drittværet. Jeg legger aldeles ikke ut bilder av påskeliljer selv om de er ganske dominerende i hagen ennå og står flott. Når sola har snudd er det slutt på påsken. :cry:


allium 254x300 Årets første agurk

Allium Puple Sensation

Flott og høy forsommerløk, som er trofast år etter år.

dupper 300x196 Årets første agurk

Ranunculus aconitifolius L."Flore Pleno" Hvite dupper

Trofast staude, og som har utrolig flotte blomster hvis en ser litt nærmere på de. Som oftest ser en alle blomstene, og kikker ikke nærmere.

brennende 300x298 Årets første agurk

Lychnis chalcedonica Brennende kjærleikSådd i år og meget rask til å blomstre til å være flerårig. Som ny i hagen var den ikke helt stødig på bena i det verste været. Det kommer seg sikkert når den vokser seg til. Til slutt så må det bli ett bilde av en tulipan, denne skal være sen og da er det greitt den blomstrer etter solsnu. Blomstret ikke ifjor, men lang og pen igjen i år.
ElNino 193x300 Årets første agurk

Tulipan "El Nino"


1 comment to Årets første agurk

  • Så koselig med blomsterbilder. Det gjør seg i dette dårlige sommerværet. Mine allium er ikke kommet så langt som dine, men i løpet av noen dager vil jeg tro de blomstrere de og.

Legg igjen en kommentar

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You must be logged in to post a
video comment.
Opp…

Arkiv

Translate

    Translate from:

    Translate to: