Årets første agurk

Lyspunkter er det, årets første agurk (i drivhuset) ble fortært idag. :lol: Ellers er det kaldt, vått, grått og vindfullt. Innimellom går det an å ta en snartur ut og litt blomster er det alltids. Mens vi venter på bedre vær, så får en nyte de som tross alt tåler drittværet. Jeg legger aldeles ikke ut bilder av påskeliljer selv om de er ganske dominerende i hagen ennå og står flott. Når sola har snudd er det slutt på påsken. :cry:


Allium Purple Sensation

Allium Puple Sensation

Flott og høy forsommerløk, som er trofast år etter år.

Hvite dupper

Ranunculus aconitifolius L."Flore Pleno" Hvite dupper

Trofast staude, og som har utrolig flotte blomster hvis en ser litt nærmere på de. Som oftest ser en alle blomstene, og kikker ikke nærmere.

Brennende kjærleik

Lychnis chalcedonica Brennende kjærleikSådd i år og meget rask til å blomstre til å være flerårig. Som ny i hagen var den ikke helt stødig på bena i det verste været. Det kommer seg sikkert når den vokser seg til. Til slutt så må det bli ett bilde av en tulipan, denne skal være sen og da er det greitt den blomstrer etter solsnu. Blomstret ikke ifjor, men lang og pen igjen i år.
Tulipa "El Nino"

Tulipan "El Nino"


1 comment to Årets første agurk

  • Så koselig med blomsterbilder. Det gjør seg i dette dårlige sommerværet. Mine allium er ikke kommet så langt som dine, men i løpet av noen dager vil jeg tro de blomstrere de og.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv