Første krokus – i drivhuset

Det ligner ikke mye på vår ute selv om det er fint vær. Det er for kaldt. Det er meldt mildere, snø og mye vind til helga. Jeg plantet vårløk i tre verandakasser i høst og de ble sett i drivhuset for overvintring, og normalt burde det gå an å flytte de ut i disse tider og få en tidlig blomstring på verandaen. Men når det er 10 minus ute og 30 pluss i drivhuset om dagen, så ble det blomstring i drivhuset.

Tulipanene er mye tregere og kikker bare såvidt opp, så kanskje kassen med bare tulipan skal få stå lenger i drivhuset. For etter uværet som er meldt i helgen, skal verandakassene som det er krokus i ut i friluft.

2 comments to Første krokus – i drivhuset

  • Den var skikkelig søt da. Men har du virkelig 30+ i drivhuset ditt?

  • Erna Kari

    Det høyeste ble + 35,7 grader. Siden har jeg greidd å få åpnet døren i tide, og det med -10 ute. Drivhuseffekten er stor. Må snart få hive ut grillen og få på plass solsenga igjen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv