Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Novemberblomstring | Erna Kari sin hjemmeside

Novemberblomstring

I år gikk det meste av blomstrene dukken under det evigvarende regnværet i september.  Så kom oktober med snø som låg i flere dager og rimelig kaldt om natta. Noen overlever litt av hvert: hengepelargonien er akkurat flytta inn i drivhuset i full blomst.  Den vart berga før finværet og minusgrader denne uka.

Dessverre ble det litt lite (ingen) vatning på de gjenværende pottene igår (tørkende vind)og mannen konstanterte fornøyd idag at nå kunne han tømme de siste før vinteren (han liker vel å bli ferdig med pottestyret i god tid før nyttår)  De tålte godt -2,5 grad her tidlig i uken og jeg var ute i minusgrader på onsdag og fotograferte.  Jeg tåler kaldt vær dårligere enn disse blomstene og det var vel derfor  jeg ikke gikk  ut og vatna pottene.  Bacopaen har det bare bra, den har vannlager i potten sin.

Bacopaen først, den tåler minus men så mye blomstring er det ikke lenger (snart mørketid også):

Bacopa i november og frost

Bacopa i november og frost


Egentlig litt synd at verandakassen med stemor led tørkedøden, den er plassert slik at jeg ser den gjennom verandadøren. Disse stemorene har vært i blomst siden mars, nedklipt sist i juli:

Siste verandakasse med stemor

Siste verandakasse med stemor


Fiolene har vel omtrent ikke sett sola, det er skyggevegg, men har blomstra siden mars og ble nedklipt i juli likedan sonm stemoren. De har pyntet opp ved postkassen:
fiol

fiol

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv