Små og søte agurkplanter

Det er temmelig fullt i drivhuset, nå er tomatene, paprika og chiliplantene flytta dit og lite har flytta ut derifra. Ja auberginplanta tar litt plass den også, men den må få bu i drivhuset i sommer. Squashplanta er allerede på tilvenning for utelivet, og med den vekstfarta den har haster det å få den på plass ute. Aner ikke hvor, men det løser seg nok.
:rolleyes_tb:
Det jeg setter min lit til nå, er at de tre agurkplantene holder seg små og søte en uke eller to til:

agurkplanter

Fremdeles i en grei størrelse så lenge det varer

Jada jeg har hatt agurk før og vet at no setter de opp farten og vips så er første agurk klar til å spises, det er allerede knopper. Så egentlig må georginene ut av drivhuset meget snart, de store fuksiane er allerede ute for godt. Men jeg regner fuksia som noe mere hardfør enn georginer.

Dagens utnytting av mannen har vært å plante revebjeller, kongslys og flytte en honningknoppurt ut i grøfta (grøfta er ut mot veien og det har aldri vært vann i den. Planter som er litt for tøffe i bed havner der). I tillegg har han handla jord og gjødsel, og gått gjødselrunden i både bed og på plen.
:clap_tb:
Tidligløkene som iris og krokus har fått gjødsel for en god stund siden, og nå er alt i full gang og har behov for mat. Passer bra nå når det regner, for det er meldt tørt vær i lenger tid etterpå. Ifjor rakk vi ikke å gjødsle da det regna og da måtte jeg til slutt blande ut gjødsel i vann for å få gjødsla bedene, og det er mye mer arbeid. Plenen tok det lang tid før fikk noe, og utpå sommeren var det lett å se at naboen rakk å gjødsle plenen i den siste regnbygen.
:shock_tb:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv