Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Kaldt og fint vær | Erna Kari sin hjemmeside

Kaldt og fint vær

Solen er kommet og idag når ho endelig fikk sjansen, så lyste den opp lenge.  Nok til at jeg fikk se hvordan noen vinduer såg ut etter nyttårsstormen (antagelig).  Når en bur nære sjøen så vasker en oftest vinduene i november og januar.  Det vil si at en må få av saltlaken fra siste storm. Det er ikke snakk om finpussing, men ett spørsmål om å kunne se ut på verden. :-$

Jeg sådde flere frø, og mannen var ute med fotoapparatet:

Ørn på skjæret

Vi ser havørnene nesten alltid, men de er vanskelig å komme nær innpå.

1 comment to Kaldt og fint vær

 • Hei :-) Ble så fascinert av havørnbildet ditt.Og de flotte fjellene i headingen din.
  Og jo, saltlaken renner på vinduene her og, ved Trondheimsfjorden. Kraftig vind i dag og.
  Havørna ja. Den segler over her innimellom. Men vi har noen turer til Tautra i året, der er det mange havørn. Telte over 30 en gang, og da satt en ungørn i en einebusk noen meter fra meg. (den gang uten kamera..)
  Flott landsdel du bor i. Vi skal få se den til sommeren, da vi tar ferien fra Trondheim og opp til Lofoten i bobil. Vi gleder oss :-) )

  Ha en fin søndag :-) )

  Har ikke fått sett hele bloggen din enda, det ble litt seint i kveld,-)Får ta det i morgen :D

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv