404 Not Found

Loading...

Related Posts

Slektskap og likskap

Jentungen på 10 år er aldri blitt belemra med å bli sammenligent med noen: At ho er lik den ene eller den andre.  Slekta bur for langt unna og besteforeldrene har aldri sagt noe, når de har vært her.  I går så fikk jeg sendende fra...

GOD JUL TIL ALLE

Lys i mørketid...

Storm igjen

Værmeldinga sa igår at vi skulle få bare vanlig drittvær i dag, men jammen kom det for fullt her og. Og flo og store vannmengder mot land. Så denne gangen var det båtberging av båtene som allerede før første stormen var dratt på l...

En blåsete dag

Det var meldt 25 m/s i går morgen, da var det vindstille og blå himmel.  Kanskje det er den stormen som er kommet ikveld?  Men alt vart jo sikra for gårmorgen og ingen har dradd ut eiendeler igjen, så nå er det ingen bekymringer.  D...

Stille dagen derpå

[caption id="attachment_49" align="alignnone" width="480" caption="Trudde den stod i ly for vinden"][/caption] Helt stille er det ikke idag, men etter stormkastene i går og ikke minst inatt, så blir det ikke verre av været idag. Sørgel...

Nå kan vinteren komme

Ferdig med årets sesong.  Bilen har fått plass i garasjen igjen. Siste verandakasse er vaska etter at også fiolene fraus. Alle frø er tørket, pakket og merka, og på plass i kjøleskapet og de boksene skal ikke fram før i januar igje...

Programmering når du ikke kan det

Endelig så er hjemmesidene blitt så noenlunde slik jeg vil ha det. Tilleggsprogramma fungerer, internet explorer oppfører seg riktig og sidene er blitt godkjent som riktig programmert. Farvel bugs. :-D  Har lært  etterhvert på den h...

LØKENE ER I JORDA

56 tulipaner i jorda i mørket idag.  Da er løkplantinga over for i år.  Nå meldes det kaldt igjen og ifølge mannen så vet han ikke om flere løktomme plasser nå.  Han har da satt ned 247 tulipaner og narsisser, og mengder med krok...

Mørketid og rognebær

Første jeg la merke til idag når det ble litt lyst midt på dagen, var alle rognebæra på bakken.  Både foran garasjen under treet og bak huset der det andre rognebærtreet står.  Har aldri tenkt over når rognebærene blir borte på...

Blomsterplukking

I natt våkna jeg av det som måtte vært stor nedbørsmengde på kort tid. Var minst to slike kraftige regnfall som hørtes godt gjennom åpent vindu.  Ellers sov jeg godt i regnværet. Idag gløtta sola fram så lenge att jeg vart friste...

Recent Posts

Popular topics:

Arkiv

Translate

    Translate from:

    Translate to: