Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
Slektskap og likskap | Erna Kari sin hjemmeside

Slektskap og likskap

Jentungen på 10 år er aldri blitt belemra med å bli sammenligent med noen: At ho er lik den ene eller den andre.  Slekta bur for langt unna og besteforeldrene har aldri sagt noe, når de har vært her.  I går så fikk jeg sendende fra min mor en jubileumsbok: «Todalen idrottslag 100 år».  Min mann ble den første som bladde i den og oppdaget meg som 8-åring på ett fellesbilde med 45 barn (hele ungeskokken i bygda?)  Det var tatt i anledning en treningssamling med selveste Harald Grønningen på besøk. Så jeg lurte på hvordan han så sikkert plukket ut meg: jeg såg min datter sa han. Da ble 10-åringen tilkalt og bedd om å se på samme bildet og se etter noen hun kjente, og det gikk bare sekunder: Der er jeg, sa hun.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv