Etterlengta regnvær

Sjelden vare her til gårds, men det som kommer ovenfra idag er «etterlengta regnvær». Så nå er det rett fra brannfare (lyng/skogbrann på Kjerringøy i natt) og til flomvarsel. Men håper selvfølgelig at det tar slutt før sommeren er over. :?

Får fortsette innlegget fra igår med litt Mjelle reklame. I går kveld var det virvelvinder a’la sandstorm, så det blir to bilde som viser hvort fort ting skjer. Det ene i sol og stranda fra sin beste side, på det andre bildet er det min datter som står med ryggen mot været og prøver å stå han av. Det er vel en halvtime mellom de to bilda ble tatt.

Mjelle i solMjelle i sol
sandstormSandstorm litt etter

Klikk på bildene for å få de større.
Som de ser av første bilde så er dette en liten naturperle med god plass. Det er også lagt til rette med parkeringsplass og toalett, men en må gå litt for å komme helt til stranda. Anbefales for alle som er i nærheten. :thumbup_tb:

1 comment to Etterlengta regnvær

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv