Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/brusexmi/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1926

Warning: mysql_ping() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/brusexmi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1694
En bukett med fioler | Erna Kari sin hjemmeside

En bukett med fioler

fiol
Plukket i drivhuset, og lyser opp  i stua. Planta fioler ilag med de to største fuksiane ved ompotting. Fiolene har nytt godt av god jord og fuksier som har vært treige til å starte opp.

Har sett at fuksia og fiol har trivdes sammen i en stor potte om sommeren, men kanskje burde ikke fiolen ha fått så stort forsprang.

iris
Katarina Hodgin er våriris og tidlig. Disse står laglig til rett ved inngangen. Det var bare en som blomstra de siste åra, men noen gode doser gjødsel tidlig vår ifjor, har øket bestanden til fire blomster i år.  Jeg må huske å få gitt de en dose til før bunndekkeren våkner til liv.

1 comment to En bukett med fioler

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv