Nå må snøen snart bort

Det har vært stabilt snødekke jamt i vinter. Vanligvis så er den borte en gang iblandt, for så å komme tilbake. :tongue2_tb: Idag var det dagen for nesten vårstemning, men sola var litt for tilsløra for å gi full effekt. Er bare bar mark innerst ved veggen, men det er også der jeg har plassert «vinterblomstene» (de som kommer i februar eller først i mars bare de får sjansen). Naboen begynner å få typisk våratferd, snik langs husveggen (delvis nedbøygd) når ho har ærend hit. Denne var å se idag, ny av året:

Iris reticulata Danfordiae

Iris reticulata Danfordiae

Ellers er det flytting av voksende og spirende planter mellom vindu, plantelys og drivhus. Lurer på når det er fornuftig å ta ned bobleplasten i drivhuset. Blir mye bedre plass når det er gjort. Det er fryktelig mange potter med overvintrede løk og knoller som må få plass i lyset etterhvert som de spirer. :rolleyes_wp:

2 comments to Nå må snøen snart bort

  • Bønna

    Det blir nok vår ingen tvil om det. Selv har jeg plassert irisene det stedet i hagen der det er absolutt mest sne ser det ut til.

  • Man må spre gledene over lengst mulig tid, så de aller tidligste iris, vinterblomst, en tue snøklokker og tidlige krokus er plassert der det blir bart først og slik at jeg ser de innenfra i karnappvinduet. I alle fall hvis jeg flytter på noen av inneplantene. :-P

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv