Å være statist

Min datter (11) har i helgen vært statist på Riksteatret sin store jubileumsforestilling: Dråpen. På hvert sted de spiller, er lokale barn med i forestillingen.

Her er hun som snøfnugg. Snødronninga bakerst.

Her er hun som snøfnugg. Snødronninga bakerst.

Det var 3 forestillinger i Bodø. Det er stort å få være med på slikt, men hun ble skuffet over at hun ikke fikk se forestillingen. Når de selv var på scenen var de opptatt med det, og ellers ventet de på neste innhopp på ett sted de ikke såg noe til det som foregikk. Så vi får håpe det blir laget en TV-forestilling av oppsetninga. Bortsett fra det har hun vært fornøyd med opptreden både i avisen og på NRK Nordland ilag med Asgeir (Sjef over alle sjefer), for å reklamere på forhånd. Ingen nerver på TV.
Både nabojenta (11) og min mann (godt voksen) syntes forestillingen var verdt å se. :clap_tb: Så den passer for alle aldre, og er på vei sørover i landet.
Se klipp på Youtube her

Les mer på Dråpen sin egen hjemmeside

1 comment to Å være statist

  • Ellen moland

    Hurra førr ei døktig jente.
    Jeg og Olav var å så forestillingen på fredagen. Vi var mektig imponerte og veldig stolte over å kjenne en av de flotte ungene. Undene gjorde en suveren jobb. ;-)

    hils skuespilleren fra oss. Klem Ellen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv