Østakuling og russerfly

Skal ikke klage på været, men at det kalles delvis pent vær når det jamnt er sørøstkuling med storm til tider, begriper jeg ikke. (N)  Ca 0 grader.  I natt var det først bråkete pga av vindretninga, det traff soveromsvinduet. En kanalplate som romsterte ute på verandaen etter å ha løsna fra det delvis demonterte veggdrivhuset, bidro til bråket. Pluss at vi er vant med at når det uler om veggen, så er det regnet vi hører mest og det demper de skrapende lydende.  Nå er det tørt som bare det, og hører ikke bekken rett ved husveggen engang. Den er vel helt tørr.

Før jeg fikk lukka vinduet, 01.30 suste to F16 over huset for full guffe. :-O  Det høres. Det var årets første russermøte.  Kl 6.30 var neste oppstart, da var russerflya på veg nordover igjen. Har dere ikke opplevd en F16 med fulle etterbrennere, så har dere en opplevelse tilovers.  OK så gir jagerflyene mange arbeidsplasser i Bodø, men er det nødvendig å bruke etterbrennere bare for at en russer flyr forbi?

Altså det var en natt med urolig søvn.  Ellers har blodbegerene spirt (eget frø) :D  , den siste amaryllisen blomstrer og en orkide har fått knopper. Så helt galt er det ikke i huset.

Vinterens siste Amaryllis

Vinterens siste Amaryllis

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv