Programmering når du ikke kan det

Endelig så er hjemmesidene blitt så noenlunde slik jeg vil ha det. Tilleggsprogramma fungerer, internet explorer oppfører seg riktig og sidene er blitt godkjent som riktig programmert. Farvel bugs. :D  Har lært  etterhvert på den harde måten (prøv og feil), lært å skifte farger på ulike deler av sidene, oversette til norsk (oversettinga er enkel, men verre å finne plassen der du skriv inn det norske ordet.)  Håper at sidene nå vil fungere for alle.   Så da får jeg tid til å tenke innhold istedet.    (I)

Vinteren kom tidlig i år, plutselig var det 5 kuldegrader om natta i flere netter. Regner med at nå er alt dødt, til og med fioler. Siste dagen før skikkelig frost tok jeg inn en «gren» med knopper fra stokkrosa for å se om den ville sprette ut innendørs. Regnet med at 22 graders temperaturforskjell ville ta knekken på den. Etter fire dager ser den slik ut:

Dette er andre blomsten som spratt ut inne

Dette er andre blomsten som spratt ut inne

Det ser ut som flere knopper vil klare seg også.  Første året jeg har stokkroser og det ble en hvit og en rosa. 3m høye og lang blomstring på den hvite som kom igang mye tidligere.

Blomsterfargen ble litt bedre ute med godt lys:

Den ble rikitg så rosa ute i friluft

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv