Desemberblomstring

Klart for vinter i drivhuset og ute. Vindsikringa kom på drivhuset i helga, selv om kall’n mente det kanskje var unødvendig for det er ikke orkan her mer.  Tja, kanskje det er desto større grunn for å sikre når det har gått noen år siden sist (Narve i 2002?) det var værhardt her.  ;-)

Vårløkene kom tilslutt ned under jord alle sammen, hodelykt er tingen for høstplanting.  Det har vært frost og snø, men jammen er det ikke noen vårblomster som ikke har skjønt årstida.  Vet at disse to tåler frost om våren, men jeg var imponert over å finne blomster og nye knopper nå.  Måtte bruke blits midt på lyseste dagen i finvær, så hvordan de klarer å sette knopper og blomstre med så lite lys er forunderlig. Bildene er ikke helt skarpe, det var altfor kaldt ute for meg til å drive med fininnstilling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments to Desemberblomstring

  • Ja, det har vært en helt uvanlig høst dette over det meste av landet. Utrolig at det blomstrer hos deg fremdeles. Her har vi faktisk akkurat nå snø og litt under null grader.

  • Erna Kari

    Hadde ringblomster og en ettårig chrysantum som også tydeligvis tålte frosten som var litt tidligere. Men alle sommerblomster måtte vike for vårløkplanting, ble noen buketter av det. Spennende å se om disse to vårblomstene klarer seg til neste år. :-bd

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv