Skamfering av Bjørkefiken

Alldeles planlagt og godt gjennomført skamfering  :twisted:
For noen år siden tok mannen med seg en velvoksen Bjørkefiken hjemmefra og til kontoret, med litt bedre takhøyde for slike tre. Den hadde blitt sterkt beskåret i en del år for å passe inn i stuen. Hjemme er det standard 2,40 opp til taket. Dessverre har han nå flyttet til en annen etasje der det ikke er plass til treet. Selv om jeg har hatt den planten fra den var bitteliten, hadde jeg ikke noe ønske om å få den hjem igjen, og spesielt ikke nå 3 uker før utflyttingen av georginer og annet buskas kan starte.
:wallbash_tb:
Her er før- og etterbilde av Bjørkefikenen. Den står i garasjeportåpningen som er av vanlig størrelse: vi får inn bilen om vinteren.



bjc3b8rkefiken

Før beskjæring





beskjært bjørkefiken

Beskjært bjørkefiken

2 comments to Skamfering av Bjørkefiken

  • Elsa

    Det var da en kjempeflott bjørkefiken. Er det ikke synd at sånne planter ikke er vinterherdige ute? Tenk så mange flotte tre og planter vi kunne hatt i hagen om en slapp alt styret med vinterlagring av sarte planter. :-P

  • Erna Kari

    Den var praktfull, nå et rimelig sørgelig syn. ;-(

    Jeg vet ikke om den vil komme seg godt nok etter dette, men den var utsatt for hard beskjæring den gangen den stod i stuen før også. Og det tok aldri lang tid om sommeren før den var flott igjen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arkiv